האנשים

אנחנו אנשים של אוכל, עיצוב ושירות – שפים, טבחים, קונדיטורים, מלצרים, מנהלי אירוע, מעצבים, ואנשי שירות שחיים ונושמים אירוח.

שף עמית קאופמן מנהל את הפן הקולינרי של טעם וצבע קייטרינג, בוגר הקורדון בלו בפריז ובעל ניסיון מסעדני עשיר בארץ ובצרפת. סגנונו הקולינרי של עמית מתאפיין ביסודות צרפתיים ואיטלקיים מודרניים חזקים עם השפעות עולמיות, ואהבה רבה למטבחים האסייתיים של תאילנד ווייטנאם.

טעם וצבע רואה חשיבות רבה למצוינות ומפעילה מערך שלם של שפים, מנהלים, מלצרים, מארחים ומערך לוגיסטי משומן.

תמהיל אנושי זה הפך שם דבר בענף האירועים ומאפשר לטעם וצבע להתמודד עם המורכבות של הפקת אירועים רבי משתתפים ולהפוך כל אירוע לקסום.