קולינריה

התפריטים של טעם וצבע משלבים ניסיון של קרוב לשני עשורים ביצירת מטבח קייטרינג עילי ומאופיינים בקו קולינרי עדכני וחדשני. המנות מתעדכנות באופן שוטף בהשפעת תרבויות האוכל והטרנדים המובילים בעולם.

בין אם אנחנו מגישים נתח בשר או דג, ברווז או עוף, סושי או דים-סאם השפים של קייטרינג טעם וצבע מקפידים להשתמש בחומרי גלם באיכות בלתי מתפשרת כדי להעניק לאורחים חוויה קולינרית יוצאת דופן.

שף עמית קאופמן מנהל את הפן הקולינרי של החברה, בוגר הקורדון בלו בפריז ובעל ניסיון מסעדני עשיר בארץ ובצרפת. סגנונו הקולינרי של עמית מתאפיין יסודות צרפתיים ואיטלקיים מודרניים חזקים עם השפעות עולמיות, ואהבה רבה למטבחים האסייתיים של תאילנד ווייטנאם:

"… בין המאפיינים הבולטים של טעם וצבע היא תשומת הלב שאנו מעניקים לאיכות חומרי הגלם ולשמירה על עדכניות וחדשנות…" עמית קאופמן, שף החברה.

טעם וצבע מציעה את שירותיה בלוקיישנים המובילים בישראל, החוסן הלוגיסטי ממנו נהנית טעם וצבע והרמה הקולינרית הגבוהה הופכים אותנו לאורחים רצויים בכל מקום ומאפשרים לנו להציע רמת הקפדה ואמינות גם במיקומים מאתגרים.